<img class="ugb-img wp-image-3970 ugb-img–shape" src="https://01.cgmsite.dk/nyhavnslaegerne/wp-content/uploads/sites/61/2020/05/Trine_rund-1024×1024.jpg" alt="<strong>Trine Hasseriis Juhler

Trine Hasseriis Juhler

Læge

Lægevidenskabelig embedseksamen 1994
Speciallæge i almen medicin 2001
Praktiserende læge hos Lægerne Geels Plads, Virum siden 2002 til marts 2020
Er efteruddannelsesvejleder for Region Hovedstadens praktiserende læger
Underviser og kursusleder på kurser for Praktiserende læger.
Medlem af : Den almindelige danske lægeforening, Praktiserende lægers organisation, Dansk selskab for almen medicin, indre bys lægers lægelaug

Jeg har efter 18 år som praktiserende læge i en stor klinik i Virum haft lyst til at prøve kræfter med en anden type klinik. Så derfor har jeg overtaget Mogens Rune Christensens klinik d. 1. juni 2020.

Klinikken ligger i de samme charmerende lokaler i den smukke gård i Lille Strandstræde 10. Men holdet der tager imod jer og varetager undersøgelser og behandling er ændret. Udover jeres nye læge, så har jeg fået 2 dygtige og kompetente sygeplejersker, Ulla og Isabell, til at hjælpe mig med det daglige kliniske arbejde i klinikken. I vil møde begge sygeplejesker i receptionen og ved konsultationer, hvor de varetager mange forskellige opgaver.

Indimellem vil der også være 2 medicinstuderende Nanna og Sebastian, som hjælper til med bla. blodprøver og vaccinationer. Så det vil fremover være muligt at få taget blodprøver i klinikken.

Vi glæder os alle til at se jer.

Bedste hilsner fra Trine Juhler